‭+46 70-697 64 50‬ info@mobilisering.nu

Testa dina
alkoholvanor

Tio personliga frågor om dina dryckesvanor.

Testa nu »

100% ren
hårdträning

Kunskapstest och
diplomering för gym

Ta mig dit »

Folkrörelsen
mot droger

Främja den psykiska hälsan och skapa trygghet.

Ta mig dit »

Tillsammans gör vi skillnad!

För att ge våra unga en bra start i livet är det avgörande att vi kan skapa alternativa alkohol-, drog- och narkotikafria miljöer och tidigt fånga upp de unga som dricker för mycket eller använder droger. Vi vill tillsammans skapa en miljö där fler elever klarar av skolan och ges förutsättningar att kunna gå vidare till högre studier.

Arbetet gör skillnad. Under åren har vi fått upprepade bevis på att både de förebyggande insatserna och satsningarna inom vård och behandling ger effekt. Därför ökar vi nu tempot ytterligare och vill att du hänger med – för att nå ut ännu bredare.

Du spelar roll! Det här arbetet ska inte drivas av en liten klick människor. Det berör oss alla.

Oavsett om du jobbar inom kommunen, regionen, frivilligorganisation, företag, idrottsförening med fler, är enskild förälder eller ansvarstagande medmänniska, spelar du en huvudroll i arbetet med att göra Jämtlands län till en trygg och attraktiv region att växa upp och leva i.

Arbetet leds av förtroendevalda från länets kommuner och Region Jämtland Härjedalen, med särskilt tjänstemannastöd från Region Jämtland Härjedalen.

Mobilisering mot droger på Facebook

Vi är ett IQ-projekt


IQ finns för att de som dricker alkohol ska kunna göra det på ett smartare sätt med omsorg om hälsan så att ingen tar skada.

Läs mer »