‭+46 70-697 64 50‬ info@mobilisering.nu

Alkohol
och äldre

Förebygg och behandla ohälsosam alkoholkonsumtion hos äldre.

Ta mig dit »

100% ren
hårdträning

Kunskapstest och
diplomering för gym

Ta mig dit »

Testa dina
alkoholvanor

Tio personliga frågor om dina dryckesvanor.

Testa nu »

Tillsammans gör vi skillnad!

Mobilisering mot droger i Jämtlands län är en bred myndighetssamverkan som arbetar tillsammans med civilsamhället.

Civilsamhällets betydelse lyfts allt oftare fram som en viktig del i det förebyggande arbetet mot droger samt psykisk ohälsa. I Jämtlands län finns många föreningar, organisationer, studieförbund, samfund och näringsliv m.fl. som alla arbetar för att förbättra den psykiska hälsan. Dessa har tillsammans bildat nätverket Folkrörelsen mot droger.

Den huvudsakliga uppgiften för Folkrörelsen mot droger är att tillsammans kämpa för att minska användandet av illegala droger och främja den psykiska hälsan – för att i förlängningen skapa ett tryggt och attraktivt län för alla.

Det frivilliga arbetet är ett viktigt komplement till de insatser kommunerna och regionen gör och vi kan se att vårt gemensamma arbete har gjort skillnad.

Därför ökar vi nu tempot ytterligare och vill att du hänger med – för att nå ut ännu bredare!

Det förebyggande arbetet berör oss alla, oavsett om du jobbar inom kommun, region, frivilligorganisation, företag eller förening – om du är enskild förälder eller ansvarstagande medmänniska. Då spelar Du en huvudroll i arbetet med att göra Jämtlands län till en trygg och attraktiv region att växa upp och leva i!

Arbetet leds av förtroendevalda från länets kommuner samt Region Jämtland Härjedalen, med särskilt tjänstemannastöd från Region Jämtland Härjedalen.

Mobilisering mot droger på Facebook

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Vi är ett IQ-projekt


IQ finns för att de som dricker alkohol ska kunna göra det på ett smartare sätt med omsorg om hälsan så att ingen tar skada.

Läs mer »